Minőségi
fogászati implantátumok Veszprémben

Számodra is fontos, hogy a mosolyod a legjobb kezekben legyen? Keresd fel rendelőnket, mely kifejezetten a fogászati implantátumokra szakosodva tökéletes szolgáltatást nyújt számodra. 

vagy hívj minket:

+36 70 598 9653

Az Osstem implantátum referencia orvosa

Dr. Becker Bérdi Gergely, második generációs fogorvos vagyok. 

Édesapám is fogorvos, így már gyermekként is ebben a környezetben nevelkedtem, így 14 éves koromban már asszisztálhattam neki. Ennek tudom be azt, hogy kialakult egy olyan sajátos szemléletmódom, amiben a te érdekeidet helyezem előtérbe. 

Az implantológia egy olyan terület a fogászaton belül, ahol nem elég jó, ha valami 95%-os. Azért választottam azt, hogy ennek a résznek leszek a specialistája, mert az tölt el jó érzéssel, ha a páciensemként boldogan távozol tőlem. Olyan minőséget akarok számodra nyújtani, ami nem tűr kompromisszumokat.

Te se elégedj meg a majdnem tökéletessel, gyere el hozzám, és tapasztald meg milyen az, ha a maximálisan azt kapod, ami ezen a területen elérhető.


Ismerj meg egy kicsit jobban, nézd meg rövid bemutatkozó videómat

Garantáljuk a ragyogó mosolyod!

Impantációs centrum vagyunk

Ez azt jelenti, hogy nem csak egy mellékága a tevékenységünknek, hanem teljes felszereltséggel, naprakész, kiemelkedő orvosi tudással képviseljük az implantológiát.

Saját fogtechnikai laborunk van

Magas szintű fogtechnikai laborral rendelkezünk, így a fogtechnikussal azonnal tudunk egyeztetni minden szükséges lépésnél.

Kiváló minőségű munka

Munkánk a legkiválóbb minőséget képviselik, melyre büszkék vagyunk. Minden páciensünk elégedett, így te is jó kezekben leszel. 

Garancia vállalás

Teljes körű garanciát vállalunk minden páciensünk számára. Munkatársaink teljes mértékű felelősséget vállalnak a munkájukra. 

Specialitásaink, szolgáltatásaink

Implantálás

Megoldásokat kínálunk elérhető áron szinte bármilyenszituációban az implantátum behelyezésre.

Éber szedálás

A környéken egyedülállóan elérhető az éber altatás is bármilyen beavatkozáshoz. 100 km-es körzetben csak nálunk az amerikai módszerrel is.

Tartós esztétikai megoldások

Igény esetén Monolit cirkónium fogakkal dolgozunk, ami kifejezetten kedvelt eleme eszköztárunkban.

Teljes foghiány kezelése

Teljes foghiány helyére esztétikus, stabil fogsorok készítését vállalom, köztük stéges fogsort,illetve lokátoros fogsort.

Saját labor

Magas szintű fogtechnikai laborunk van, fogtechnikussal való azonnali egyeztetés lehetséges.

Bármilyen problémát megoldunk

Orvos csapatunk több évnyi tapasztalattal és elégedett páciensekkel maga mögött ezt bátran állíthatja. Klinikánk kórházi háttérrel is rendelkezik.

Amerikai típusú éber szedáció (altatás)

Az éber szedáció egy kockázatmentes terápiás eljárás azoknak a betegeknek, akik félnek a tűtől és egyéb orvosi beavatkozásoktól. 

Ez a típusú altatás Veszprémben és 100 km-es környezetében kizárólag nálunk elérhető. Néhány előnye többek között, hogy feszültségoldó, nyugtató és fájdalomcsillapító hatása is van.

Mit mondanak rólunk pácienseink?


Minden tiszteletem és elismerésem a Dr. Becker Bérdi Gergely doktor úrnak, későbbiekben is őt választanám az orvosomnak. Precíz és minőségi munka, tökéletes hozzáállással és hangulattal. Köszönöm az óriási segítséget Bia&Gergő!! Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!


Fördős Zsuzsanna


Szívből ajánlom mindenkinek a Becker Dental-t, akinek fontos a fogai egészsége. Dr. Becker-Bérdi Gergely magas szintű és naprakész szakmai tudással rendelkezik, precíz és fájdalom mentes kezeléseket végez. Az asszisztens végtelenül kedves, türelmes, megnyugtató a jelenléte. Ne bízzátok a fogaitokat akárkire, bízzátok profikra, bízzátok a Becker Dental-ra!


Nyikos Ráhel


Az összes félelmem elszállt Gergőnél már a kezelés (tömés, fogkőleszedés) előtt, pedig rettegek a tűtől. Úgy szúrta be az érzéstelenítőt, hogy nem is éreztem. Megnyugtató volt, hogy mindig előre jelezte mi fog történni. Precíz, minőségi munkát végzett, nagyon elégedett vagyok. 👌💙


Lajosbányai Laura

vagy hívj minket: +36 70 598 9653

Csapatunk

Fogászatunkon minden területen igyekszünk a maximálisat nyújtani, és ezt csak egy ilyen szuper csapattal tudjuk megvalósítani.

Onnantól kezdve, hogy felveszed velünk a kapcsolatot, egészen addig, amíg a kezelés(ek) után boldogan távozol mindvégig jó kezekben leszel.

Dr. Becker Gergely


Fogorvos

DR.SOLTÉSZ EVELIN


Fogorvos

HORVÁTH BIANKA


Fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

Páli Petra


Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

A ragyogó mosolyod folyamata

01
Bejelentkezés, időpont-egyeztetés

Az első lépés az, hogy jelentkezz be nálunk, foglalj egy időpontot a személyes állapotfelmérésre. Ezt megteheted telefonon is, és az automata időpont foglaló rendszerünkkel is.

02
Állapotfelmérés

Minden kezelést megelőz egy nagyon alapos és szükséges vizsgálat. Ezen állapotfelméréssel egybekötött vizsgálat alkalmával megbeszéljük az igényeid, és felmérjük a lehetőségeket. 

03
Kezelési terv és az árajánlat

Az állapotfelmérés és az igényeid, lehetőségeid alapján elkészítjük a kezelési terved, és adunk egy árajánlatot a teljes kezelésre. Mivel a kezelés több szakaszból áll, a fizetési ütemezést is átbeszéljük. 

04
A kezelések

Elkezdődik a terv alapján történő szakszerű kezelés. Mindenről részletesen tájékoztatunk, így nem ér meglepetés, és teljes mértékben tudni fogsz mindenről, ami történik a kezelések alatt.

05
A ragyogó mosoly

Az kezelési ütemterv végéhez érve elkészül a tökéletes mosolyod, amelyre vágytál. 

06
Végső simítások, tanácsok

Legvégül ellátunk olyan tanácsokkal, amikkel a lehető legtovább tudod megőrizni az új mosolyod épségét. Elégedetten és mosolyogva távozol tőlünk, de természetesen visszavárunk bármilyen későbbi alkalommal, ha kérdésed támadna, vagy szeretnél bármilyen más kezelést. 

Gyakran Ismételt Kérdések

Az implantátumokról

Mi is az az implantátum?

Legegyszerűbben úgy lehet elmagyarázni, hogy ez az eszköz egy csontba beültetett kis csavar, mely rendelkezik belső és külső csavarmenettel. A külső csavarmenet segít rögzülni az implantátumnak a csontban, a belső részbe különböző úgynevezett felépítményeket tudunk elhelyezni, amire a készülő fogpótlás rögzülni fog.

Lehetek allergiás az implantátumra?

Az esetek legnagyobb részében azt lehet mondani, hogy nem jellemző ez a probléma. Az implantátumok jellemzően titánból készülnek, amit az emberi szervezet nagyon jól tolerál. Az implantátum beültetések sikerességi rátája több mint 95%! Természetesen akinek fém allergiája van, a beültetés előtt érdemes lehet egy titán allergia vizsgálatot csinálni a biztonság kedvéért.

Ki kaphat implantátumot?

Sajnos az implantátum beültetésnek vannak feltételei. Bizonyos betegségek teljesen kizárják a lehetőségét a beavatkozásnak. Meghatározó tényező továbbá az életkor is, ugyanis bizonyos életkor alatt, nem helyezhető be implantátum, mivel az állcsontok még növésben vannak. Továbbá a rendelkezésre álló csont mennyisége és minősége is jelentősen befolyásolja a lehetőségeket. Teljes tájékoztatáshoz kérj tőlünk konzultációs időpontot.

Fájdalmas a beültetés?

Mint minden fogászati beavatkozás, az implantálás is járhat kisebb kellemetlenségekkel, de ez jellemzően az érzéstelenítő beadásával véget is ér. A műtét alatt nem érzel fájdalmat. Sok páciensnek inkább pszichésen megterhelő a fogászati székben való ülés, ezért lehetőséget biztosítunk arra, hogy altatásban történjen a műtét. További információ az altatásról személyesen vagy telefonon.

Milyen garancia van az implantátumokra?

Tisztában kell lenni azzal a ténnyel, hogy az implantátum egy idegen test egy biológiai környezetben, így minden páciens esete más és más. Amennyiben az előírásokat betartva használja és tisztítja a kész fogművet, továbbá megjelenik rendszeresen a kontroll vizsgálatokon, úgy akár egy élethosszra szóló megoldás is lehet az implantátum. 

Mi a különbség az egyes implantátumok között?

Sok esetben szeretik azt a választ adni erre a kérdésre, hogy hasonló mint egy prémium autó és egy átlagos autó közötti különbség. A legtöbben nem tudnak mit kezdeni ezzel a válasszal, ugyanis csak egy hasonlatot kaptak. 

A valóság az, hogy a világon jelenleg több mint 400 fajta implantátum rendszer létezik, aminek a jelentős része pár éven belül eltűnik nyomtalanul a piacról. 

Azok a márkák, akik évtizedek óta jelen vannak a piacon szintén több rétegre oszthatóak. Vannak azok a gyártók, akik folyamatosan fejlesztenek, úttörő megoldásokkal jelennek meg és vannak azok akik ezeket az ötleteket lemásolják. 

Az első csoport implantátumait nevezzük prémium kategóriás implantátumoknak, ezek jellemzően drágábbak, de sokkal magasabb minőséget tudhatnak magukénak és a klinikai hátterük is sokkal kiforrottabb. 

A második csoportot hívjuk középkategóriás implantátumoknak. A két csoport közös tulajdonsága, hogy mindegyiknél hasonló a beültetés sikeressége, a főbb különbségek leginkább a hozzájuk kapcsolódó protetikai (fogpótlástan) lehetőségekben nyilvánul meg. 

Nem kimondott adat, de fogorvosok közötti tapasztalati tény, hogy a prémium kategóriás implantátumok hosszútávú túlélése jelentősen jobb, mint középkategóriás társaiké. Rendelőnkben mi elsősorban prémium implantátumokat használunk, de természetesen rendelkezésre áll egy felső-közép kategóriás implantátum rendszer is. A számodra legideálisabb rendszer kiválasztását, személyes konzultáció alkalmával szakember segítségével végezzük.

Üzenj nekünk, és kérj egy időpontot most

Küldj nekünk egy üzenetet, és kérj egy időpontot most, hogy a lehető leghamarabb el tudj jönni hozzánk egy állapotfelmérésre. Az első találkozás alkalmával átbeszélünk minden lehetőséget, megválaszoljuk a kérdéseid, és összeállítunk egy kezelési tervet. Az ehhez kapcsolódó árajánlat elfogadásakor beütemezzük a kezeléseket, amiknek a végén boldogan és örömmel fogsz távozni tőlünk. 

Töltsd ki a lenti űrlapot, vagy hívj a +36 70 598 9653 telefonszámon

Neved*
E-mail címed*
Telefonszámod
Az üzeneted
0 of 1500